JAARLIJKS FIETSEVENEMENT MET NIEUWE ROUTES EN ACTIVITEITEN

Al vele jaren op rij organiseren de VVV’s op de Veluwe de jaarlijkse Fietsdag in augustus. Ieder jaar mogen de startpunten weer vele enthousiaste fietsers begroeten. Dit jaar hebben de Veluwse VVV’s hun krachten gebundeld en verzorgen samen de “Veluwse Fietsdagen”. Maar liefst 3 dagen de Veluwe verkennen vanaf verschillende locaties. Liever maar één of twee dagen fietsen? Dat kan natuurlijk ook. Bij de deelnemende VVV-vestigingen is voor € 3,75 een route verkrijgbaar. Daarbij is het mogelijk deel te nemen aan speciale activiteiten die ondernemers op die dag langs de route organiseren. Ook worden deelnemers voorzien van een goodie-bag en kortingsbonnenboekje. Heb je op alle controleposten een stempel laten zetten? Dan is er na afloop voor iedereen een aandenken.

Op dinsdag 3 augustus zijn de startpunten: VVV Ermelo en VVV Elburg.
Op woensdag 4 augustus zijn de startpunten: VVV Nunspeet, VVV Hulshorst en VVV Elspeet.
Op donderdag 5 augustus is het startpunt bij VVV Putten. (Tevens is het mogelijk om elke route op de andere dagen te starten, maar dan worden niet alle extra activiteiten meer aangeboden) Zoals ieder jaar zijn voor de Veluwse Fietsdag nieuwe routes uitgezet. Deze routes zijn na afloop in het assortiment van de Veluwse VVV-winkels terug te vinden. De lengte van de fietsroutes ligt tussen de 30 en 60 kilometer. Starten is mogelijk vanaf 09.00 uur. Het gratis aandenken kan tot 17.00 uur worden opgehaald bij de VVV-vestiging waar gestart is. Veel fietsplezier!

Het is vanaf 05 juli t/m eind september, muv de bouwvak 23 juli - 13 aug, niet mogelijk om gebruik te maken van de Garderenseweg in Speuld. Dit betreft het deel van de N302, door de dorpskern heen, tot voorbij de Sprielderweg. Er is een omleiding naar Garderen, via Putten of de N302.  De weg wordt opnieuw ingericht en geasfalteerd. Er zullen verkeersregelaars staan om alleen bestemmingsverkeer door te laten. Fietsen is deels mogelijk.

Wij volgen als park de regels en voorwaarden van het RIVM aangevuld met de regels van de VNOG. Voor ons park houdt dit o.a. in dat overal (óók in het leeshuisje en wasserette) en in de omgeving nog steeds de 1,5m afstandsregel geldt, het betreft namelijk publieke ruimte. Bij de receptie/kantoor houdt u 1,5 m afstand. Max. 2 personen naar binnen (uitgezonderd eigen huishouden/gezinsleden).  We spreken u aan op uw eigen verantwoording voor de naleving van de regels. Heeft u klachten, blijf binnen/thuis!

Op de receptie staan voor de liefhebbers weer de VVV-tasjes klaar met o.a. de informatiegids van Ermelo, diverse folders, kortingsbonnenboekje etc. Voor de kinderen ligt er een kleurplaat klaar.
Webdesign & development Artenweb.nl