Wild, dé film over de Veluwe die u echt moet gaan bekijken!

De film 'Wild' gaat 01 februari in premiere. Als we alle previeuws en artikelen mogen geloven belooft het een adembenemend mooie film te zijn. 

Wild,  in het kort
”In de film volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Een aangrijpende scene is het moment dat het laatste van drie jonge vosjes door de moeder het nest uitgezet wordt. Kleinere rollen zijn weggelegd voor raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. Al met al spectaculaire beelden die je normaal niet ziet. En niet kúnt zien, omdat Enting speciale toestemming kreeg om te filmen in gebieden die niet toegankelijk zijn. André van Duin heeft de voice-over ingesproken en de muziek in de film wordt uitgevoerd door Het Gelders Orkest."
www.wilddefilm.nl

Zoals al eerder gemeld heeft de storm enkele schades veroorzaakt.(Direkt betrokkenen zijn op de hoogte gebracht). Op dit moment wordt er alles aan gedaan om e.e.a zo snel mogelijk op te lossen en op te ruimen. Dinsdag a.s. komt er een kraan die nog enkele op scherp staande bomen, zal wegtakelen.

De bossen zijn op dit moment levensgevaarlijk. Er hangen veel takken los in bomen. Deze worden in de volksmond ook wel de 'weduwemakers' genoemd.  De gemeente en Staatsbosbeheer doen een dringend verzoek op u om zeker dit weekend de bossen te mijden!!

 

Webdesign & development Artenweb.nl