Winkelscentrum de Enk krijgt na de zomer een nieuw aangezicht! De galerijen gaan grotendeels verdwijnen en het gevelbeeld wordt gelijkgetrokken. De grootste verandering is het creëren van een nieuw versplein. De Enk moet weer het bruisend hart van Ermelo worden!  De opknapbeurt gebeurt in 3 fases.  Fase 1: renovatie van het binnendeel. Fase 2 en 3, sloop pand Geert Eyefashion en Jonker herenmode en nieuwbouw met o.a. extra woonunits hoopt men in het 1e kwartaal van 2022 af te kunnen ronden! Al met al een flinke operatie. De leegstand van de panden is een voorbereiding op fase 1. Enkele ondernemers zijn tijdelijk verhuisd naar andere locaties om straks weer terug te keren. De troosteloze aanblik is van tijdelijke aard gelukkig.

In Ermelo zijn veel horecagelegenheden die afhaalmenu's verzorgen. Op de website www.ermelobuitenleven.nl staat een overzicht met deelnemende ondernemers en een link naar de eigen websites.

 Laat u culinair verrassen door de plaatselijke horeca!

Wij volgen als park de regels en voorwaarden van het RIVM aangevuld met de regels van de VNOG. Voor ons park houdt dit o.a. in dat overal (óók in het leeshuisje en wasserette) en in de omgeving de 1,5m afstandsregel geldt, het betreft namelijk publieke ruimte. Bij de receptie/kantoor houdt u 1,5 m afstand. Max. 2 personen naar binnen (uitgezonderd eigen huishouden/gezinsleden). Het dringend advies is om een mondkapje te dragen in publieke ruimte, vanaf 01 december 2020 is deze verplicht. Hier valt ook de receptie onder. Beperk het bezoek tot de max 3 personen buiten uw eigen huishouden 1x per dag, ga na of u in uw eigen chalet/huisje ook binnen de 1,5m afstand kunt aanhouden (behoudens eigen gezinsleden), stel ook uw eigen gasten op de hoogte van de regels. Verhuur mag aan max. 4 personen (behoudens 1huishouden). Voor de speeltuin geldt dat kinderen tot 13 jaar er vrij mogen spelen. Van 13 - 18  jaar geldt dat zij 1,5m afstand tot volwassenen dienen te houden en voor volwassenen geldt dat zij altijd de 1,5m in acht moeten nemen! De groepsgrootte is max. 4 personen. We spreken u aan op uw eigen verantwoording voor de naleving van de regels. Heeft u klachten, blijf binnen/thuis! Het is in ieders belang dat de Toverberg open blijft!

Webdesign & development Artenweb.nl