Zwijnen.....daar hebben we al aardig wat woorden over geschreven! Nu zult u denken, slapen in een zwijn?! Wat is daar de bedoeling nu van!

We zijn in contact gekomen met  Boomhut.nl. Creatief bouwen is het visitekaartje van dit bedrijf. Dit past helemaal in ons straatje!  Zij hadden hele leuke ideeen en al pratende begon er wat te groeien. "Het vonkje sprong over" zoals ze dat mooi zeggen.

En jawel, er gaat een heus zwijn op de Toverberg geplaatst worden. Eentje waarin je kunt slapen en verblijven!

Komende periode zal het opgebouwd gaan worden. Deels in de fabriek, deels ter plaatse. (perceel 145).  Het is de verwachting dat het zwijn vanaf begin juli de verhuur in gaat.toverberg ermelo houten zwijn 154 1toverberg ermelo houtenzwijn 1

Zoals beloofd....hierbij een foto van de 'vreemde vogel' op het park...de leucitische merel.

 

Een geslaagd evenement in de herhaling!  Zaterdag 01 juli kunt u in de winkelstraat van Ermelo (Stationstraat) langs allerlei kraampjes en stalletjes lopen waar van alles uit Ermelo te verkrijgen, te proeven en te beleven is. Tussen 12.00 uur - 17.00 uur bent u van harte welkom!

 

M.i.v. heden zij naast  De Telegraaf en het AD ook De Volkskrant, Trouw en Stentor verkrijgbaar.

Ook eventuele abonneekranten  liggen  in het krantenrek bij de ingang van het kantoor.

 Denkt u aan gepast geld en/of geldige bonnen?!

 

Voor 21 juni maken wij onze laatste snipperronde voor het zomerseizoen. U kunt tot 17 juni snipperwerk aan ons melden. Wilt u ervoor zorgen dat de takken zo liggen dat ze makkelijk te hanteren zijn (alles in één richting). Alvast bedankt voor de medewerking.

 Na 21 juni dient u de takken op uw eigen perceel, uit het zicht te leggen. Deze worden dan na 21 september weer meegenomen in een snipperronde.De takken mogen niet in de tuinafvalcontainer of in het bos gedeponeerd worden.

Zaterdag 24 juni is er weer het Fete de la musique festival. Dit keer al voor de 10e keer!

Fete de la musique is begonnen in 1982 in Frankrijk en is inmiddels uitgegroeid to een muziekfeest van formaat dat in meer dan 130 landen gevierd wordt. Het Fete de la Musique. Letterlijk: Feest van de muziek. En dat is het! In het centrum van Ermelo vindt u op meerdere plekken podia met verschillende artiesten.

Dit jaar is er ook een markt in Stationstraat - oost en een kunstmarkt op 't weitje ( bij de muziektent).

Om 10.00 uur wordt het festival geopend op het Raadhuisplein voor het Gemeentehuis.

10.00 - 21.00 uur. www.ermelosemuziekfeesten.nl 

Webdesign & development Artenweb.nl