nummer 145 - het Houten Zwijn vakantiebungalow Toverberg 't Houten Zwijn

Bijzonder huis in de verhuur:  't Houten Zwijn!

Stel je voor, je wordt wakker, kijkt uit het raam en ziet in de tuin een wild zwijn wroeten...Dat kon bij ons al, maar vanaf u kunt u dat helemaal in stijl doen:...Vakantiebungalow 't Houten Zwijn is een unieke verhuuraccomodatie in Ermelo, op de Veluwe! Wat is er nu leuker om in een echt zwijn te logeren! Een hele belevenis! Misschien ziet u vanuit de bungalow wel een echt zwijn lopen...de sporen zijn in ieder geval zichtbaar! Het zwijn staat op perceel 145 en is geschikt voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen.)    De slaapkamers zijn met een trap te bereiken en is voorzien van een traphekje.

Er is een ruime doucheruimte met douchewand en thermostaatkraan, een vaste wastafel met spiegel,  en een toilet.

De woonkamer is ruim en heeft een sfeervolle kleurstelling. Er is gebruik gemaakt van houten meubelen aangevuld met kleurige accessoires. De kamer heeft openslaande deuren naar de overkapte veranda. Vanaf de veranda kunnen de kinderen veilig naar de speeltuin lopen!

De keuken heeft een 4 pits gastoestel, een combimagnetron, een koelkast met vriesvakje, vaatwasser,waterkoker en een koffie(filter)zetter. Er zijn potten en pannen, serviesgoed, bestek en glaswerk gebaseerd op het gebruik met 4 personen. Er zijn een hand- en theedoek aanwezig.

Overige zaken die in onze vakantiebungalow aanwezig zijn : gratis wifi, stofzuiger, emmer, dweil, vloerwisser, bloemenvaas, tv, louncheset en picknicktafel.

De vakantiebungalow is centraal verwarmd.

In deze vakantiebungalow zijn honden en is roken niet toegestaan.

Boeken? KLIK HIER of neem even telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden.


 

Boekingsoverzicht vakantiebungalow 't Houten Zwijn

TIP: Als u op het bedrag klikt dan kun u direct boeken.

 
Webdesign & development Artenweb.nl