vakantiebungalow 137b Roodkapje

Vakantiechalet Roodkapje

Roodkapje is een sfeervol ingericht chalet,  uniek op de Veluwe. Het chalet staat op perceel 137b en is geschikt voor 2-4 personen. Het beschikt over twee slaapkamers, deze liggen naast elkaar. De kleinste slaapkamer heeft een schuin stapelbed.

Beide slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast.

Deze vakantiechalet is wat oppervlakte betreft naar deze tijd getrokken maar de schuine wanden zijn behouden! Uiteraard is ook het comfort naar huidige maatstaven aangepast!

De vakantiechalet staat op een royale boskavel. Inmiddels is er beplanting neergezet om zo ook enige privacy te krijgen.

Door de voordeur, die in twee delen te openen is, komt u in een klein gangetje. Aan de linkerzijde is de badkamer en aan de rechterzijde het keukentje.

U loopt daarna de sfeervolle woonkamer in. De teakhouten meubelen, warme gordijnen en gezellige zit- en eethoek geven de kamer een prettig gevoel.

Bij de eethoek kunt u de openslaande deuren openen en het deels overdekt terras oplopen. Bij de vakantiechalet staat een blokhut.

In deze vakantiechalet zijn honden (geen poezen) alleen in overleg toegestaan. Ook voor deze vakantiechalet geldt dat het rookvrij is.

De keuken is voorzien van een vierpits gastoestel, een koelkast met vriesvakje, een combimagnetron, koffie(filter)apparaat. Glaswerk en serviesgoed is gebaseerd op 4 personen. Er zijn een hand- en theedoek aanwezig.

Overige zaken die in onze vakantiechalet aanwezig zijn: gratis wifi,  emmer, spons, zeem, stofzuiger, stofwisser, radio/cd-speler, tv met dvdspeler, bloemenvaas, waxinelichthouders, tuinmeubelen en parasol.

Boeken? KLIK HIER of neem even telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden.


Boekingsoverzicht vakantiechalet Roodkapje

TIP: Als u op het bedrag klikt dan kun u direct boeken.

 
Webdesign & development Artenweb.nl