De Toverberg ligt in het oostelijk buitengebied van Ermelo.

Komende vanaf de A28 (Amersfoort)

neemt u afslag Putten/Nijkerk en volgt de provinciale weg N303 tot aan Ermelo. U neemt de 1e  afslag op de  rotonde in Ermelo en rijdt de Ericalaan op. Deze gaat over in de Drieërweg. Op de minirotonde neemt u de 2e afslag en rijdt nog 1 km door . Aan de rechterhand ziet u de Toverberg. Op het park volgt u de bordjes kantoor.

Komende vanaf de A28 (Zwolle)

neemt u afslag Harderwijk/Ermelo. U volgt de provinciale weg N303 richting Ermelo/Putten. U blijft deze volgen en bij de 6e rotonde neemt u de 3e afslag. U rijdt nu op de Ericalaan. Deze gaat over in de Drieërweg. Op de minirotonde neemt u de 2e afslag en rijdt u nog 1 km door. Aan de rechterhand ziet u de Toverberg, Op het park volgt u de bordjes kantoor.

Komende vanaf de A50/A1 (Arnhem, Apeldoorn)

neemt u de afslag Kootwijk en volgt u de provinciale weg N302 richting Harderwijk. Voorbij de KNHS (hypische centrum) neemt u op de rotonde de 3e afslag richting Speuld. U blijft deze weg volgen door het dorpje heen en bij de snackbar (’t Speuldje) gaat u rechtsaf de Sprielderweg op richting Boshuis Drie. De weg gaat via een bocht naar rechts over in de Drieërweg. Deze volgt u en net voor bij de 60 km zoneborden slaat u linksaf de Toverberg op. Op het park volgt u de bordjes kantoor.

 

Webdesign & development Artenweb.nl