Te koop: Toverberg recreatiebungalows en chalets

Onder "Te koop: Toverberg recreatiebungalows en chalets" vindt u objecten die door het park zelf gebouwd en verkocht worden.

Het is de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan ons park. U zult zien dat elke bungalow, chalet of stacaravan anders is. Dit is ook de kracht van het park. Elke plek, elk object is uniek! Wij horen vaak van gasten: "Wij hebben het mooiste huisje/plekje van het park!" De kwaliteit en uitstraling van de objecten en het park heeft altijd onze grote aandacht! Bent u nieuwsgierig geworden...kom gerust langs. Een foto kan helaas niet alles 'vertellen'. U moet het park gewoonweg ervaren en beleven door er zelf overheen te wandelen. En wie weet bent u straks zelf eigenaar van zo'n uniek object en plek!

Bij elke object staat een beknopte beschrijving.  Wilt u meer informatie en eventueel een bezichtiging dan nodigen wij u graag uit. Uiteraard kunnen wij ook antwoord geven op al uw vragen.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Informatie verkoop

Alle percelen worden als huurkavel uitgegeven.
Op de huurovereenkomst zijn de pdfRecronvoorwaarden van toepassing en het reglement Toverberg.

Op De Toverberg is permanente bewoning van een recreatieobject niet toegestaan!

Webdesign & development Artenweb.nl