Evenementen Ermelo en omstreken

dinsdag 21 mei

Informatieavond ‘Kerk & Duurzaamheid’

Tijdens deze avond kunnen kerken en geloofsgemeenschappen uit de omgeving samen praktische kennis uitwisselen en handige tips van elkaar horen over duurzaamheid en energiebesparing in geloofsgebouwen. Kerkrentmeesters en beheerders van geloofsgebouwen uit Ermelo, Harderwijk en Putten zijn van harte uitgenodigd. De avond wordt georganiseerd door de gemeente Ermelo en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam met medewerking van de Immanuelkerk. Immanuelkerk, Stationsstraat 137, 0341 204 727, www.veluweduurzaam.nl/geloofsgebouwen Gratis, 19:15 uur.

Kudde Schapen op heide Veluwe
De Toverberg is een goede uitvalsbasis voor vele uitstapjes in de omgeving.

Ermelo heeft wat dat betreft veel te bieden. Vanaf De Toverberg wandelt u heerlijk de Veluwse bossen in om na een heerlijke omzwerving via de echte Toverberg bij het Boshuis Drie terecht te komen en te genieten van een heerlijk kopje koffie. Vanaf het Boshuis wandelt u verder richting het Solsche gat. Hier dansen de witte wieven bij volle maan rond het verzonken klooster! Op de terugweg wandelt u over de uitgestrekte heide alwaar u een grote schaapskudde bij het informatiecentrum de Schapendrift kunt aantreffen. In één wandeling heeft u zo al een aantal bezienswaardigheden te pakken.

Bungalowpark  Bungalowpark De Toverberg - Ermelo - Veluwe

Wij zijn dol op de foto's van onze gasten!

Heeft u in de winter, lente, zomer of herfst ergens op ons park een prachtige kiek gemaakt? En wilt u dat met ons delen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wie weet ziet u uw foto op onze site terug.

Webdesign & development Artenweb.nl