Evenementen Ermelo en omstreken

zaterdag 22 februari

Knuffeldierendag

Neem je lievelingsknuffeldier mee naar de schaapskooi en laat deze zien aan verhalenverteller Chris. Samen met dieren maak je een mooie voorstelling. De schaapskooi staat vol met knuffelzachte lammetjes en jullie gaan ze natuurlijk gedag zeggen. Schaapskooi Ermelo, Postweg 50, 0577 407 254, www.schapedrift.nl Kinderen: vanaf € 3,00, inclusief drinken en lekkers 11:00 - 12:00 uur, 14:00 - 15:00 uur.

Kudde Schapen op heide Veluwe
De Toverberg is een goede uitvalsbasis voor vele uitstapjes in de omgeving.

Ermelo heeft wat dat betreft veel te bieden. Vanaf De Toverberg wandelt u heerlijk de Veluwse bossen in om na een heerlijke omzwerving via de echte Toverberg bij het Boshuis Drie terecht te komen en te genieten van een heerlijk kopje koffie. Vanaf het Boshuis wandelt u verder richting het Solsche gat. Hier dansen de witte wieven bij volle maan rond het verzonken klooster! Op de terugweg wandelt u over de uitgestrekte heide alwaar u een grote schaapskudde bij het informatiecentrum de Schapendrift kunt aantreffen. In één wandeling heeft u zo al een aantal bezienswaardigheden te pakken.

Bungalowpark  Bungalowpark De Toverberg - Ermelo - Veluwe

Wij zijn dol op de foto's van onze gasten!

Heeft u in de winter, lente, zomer of herfst ergens op ons park een prachtige kiek gemaakt? En wilt u dat met ons delen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wie weet ziet u uw foto op onze site terug.

Webdesign & development Artenweb.nl