Burg Bieren Bierfeest Ermelo

donderdag 26 april

Koningsnacht

Feest in Ermelo: Koningsnacht. Deze avond is Qmusic met Nederland the party aanwezig op 't Weitje. We gaan deze avond altijd terug in de tijd en niemand minder dan 2 Brothers on the 4th Floor komt optreden. Doe je dansschoenen aan en ga helemaal los op 't Weitje. Kaarten voor deze avond kunnen online besteld worden. Café de Molenaer/Café de Veluwe, 't Weitje, 3851 NH, ERMELO,  Volwassenen: vanaf € 12,50,  19:00 - 23:30 uur.

Kudde Schapen op heide Veluwe
De Toverberg is een goede uitvalsbasis voor vele uitstapjes in de omgeving.

Ermelo heeft wat dat betreft veel te bieden. Vanaf De Toverberg wandelt u heerlijk de Veluwse bossen in om na een heerlijke omzwerving via de echte Toverberg bij het Boshuis Drie terecht te komen en te genieten van een heerlijk kopje koffie. Vanaf het Boshuis wandelt u verder richting het Solsche gat. Hier dansen de witte wieven bij volle maan rond het verzonken klooster! Op de terugweg wandelt u over de uitgestrekte heide alwaar u een grote schaapskudde bij het informatiecentrum de Schapendrift kunt aantreffen. In één wandeling heeft u zo al een aantal bezienswaardigheden te pakken.

Bungalowpark  Bungalowpark De Toverberg - Ermelo - Veluwe

Wij zijn dol op de foto's van onze gasten!

Heeft u in de winter, lente, zomer of herfst ergens op ons park een prachtige kiek gemaakt? En wilt u dat met ons delen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wie weet ziet u uw foto op onze site terug.

Webdesign & development Artenweb.nl